• Замяна и връщане

   МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ЗАМЯНА?

   ОНЛАЙН магазин Малък Мечо дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупената стока да я върнете или замените в 14 дневен срок от датата на получаване при условие, че продуктът е в оригиналния си вид и качество - не е носен, рязан, пран, гладен и е с оригиналните си етикети на магазина. Разходите по връщането или замяната са за сметка на клиента! Моля да ни информирате за желанието си да върнете или замените определен артикул, като се свържете с нас на тел. 0888712059/09:00 -18:00/. След, което ни изпратете продукта обратно на адрес: гр. Банкя, Офис на ЕКОНТ- Ул. София 44, МАЛЪК МЕЧО ЕООД.

   ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

   Изпратете продукта обратно с наложен платеж /стойността на продукта/, с опция преглед, на адрес: гр. Банкя, Офис на ЕКОНТ- Ул. София 44, МАЛЪК МЕЧО ЕООД.

   Разходите по връщането са за сметка на клиента!

   Пратки изпратени до други офиси, няма да бъдат приети!

   Приемат се пратки, върнати в 14 дневен срок, след датата на получаването!

   При установяване на дефект, разходите по връщането или замяната са за сметка на магазина!


   Стоки подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са ползвани или преминали никаква обработка/пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи тяхната цялост, както и премахване на вътрешни и външни етикети/.При установяване на повреда нанесена от ваша страна, стоката Ви се изпраща обратно за ваша сметка!
    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2023 Малък Мечо
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.